SEO & Web Design

Ai un SITE? Vrei sa fii in Top 10 Google? Promoveaza-l!!!

SEO (Search Engine Optimization) inseamna optimizare site pentru motoarele de cautare, mai exact arta de a optimiza un site sau o pagina web pentru a-i creste pozitia in motoarele de cautare.

De-a lungul timpului, cresterea numarului de site-uri a dus la aparitia motoarelor de cautare gen Google, Yahoo, Bing, etc, iar apoi marirea frecventei utilizarii acestora din urma a condus la necesitatea optimizarii site-urilor pentru a iesi cat mai in fata in cautari.

Solutiile de optimizare site ajuta la:
-cresterea numarul de vizitatori veniti din motoarele de cautare;
-cresterea pozitiei site-ului in motoarele de cautare;
-marirea profitului realizat;
-aducerea de audienta targetata, focusata pe un anumit subiect.

Procesul de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
, impreuna cu cresterea popularitatii site-ului cresc pozitia site-ului in motoarele de cautare, si implicit numarul de vizitatori, de cumparatori si de vanzari.

Promovarea site-ului in diverse directoare web, directoare de articole, retele sociale, bloguri, etc este vitala in orice campanie SEO, trebuie realizata de catre o oameni competenti, specializati si cu o experienta indelungata in procesul de optimizare.
Promovarea se realizeaza manual, iar la sfarsitul acesteia va prezentam rapoarte detaliate, fara nici un cost suplimentar.
In concluzie aveti nevoie de optimizare (SEO) pentru ca:
-91% din traficul unui site provine din motoare de cautare ca Google, Yahoo, Bing;
-80% din cei care folosesc motoarele de cautare NU trec de prima pagina cu rezultate;
-Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este cea mai eficienta si ieftina metoda de promovare a unui site;
-Primiti vizitatori care cauta exact produsul sau serviciul pe care il oferiti;
-Prin apelarea la servicii de optimizare web se primesc vizitatori target-ati;
-Fata de link-urile sponsorizate, prin utilizarea de servicii de optimizare web beneficiati de pozitii de top pe o perioada indelungata, fara a mai plati cuiva.

Vrei sa iti optimizezi site-ul, vrei ca afacerea ta sa aiba succes iar numarul de potentiali clienti sa creasca? Nu ezita!

Contacteaza-ne!

Pentru o oferta de pret, va rugam sa ne oferiti cat mai multe detalii despre afacerea dvs, site-ul dvs cat si cuvintele cheie pentru care doriti optimizare seo astfel incat sa va putem face o analiza cat mai corecta.

Completati formularul de mai jos:

Numele Tau (obligatoriu)

Adresa Email (obligatoriu)

Subject

Scrie Mesaj


Vrei ca afacerea ta sa fie cat mai vizibila? Vrei ca ideile sau produsele tale sa se bucure de un real succes?

Construieste-ti un site!!!

In mediul online avem azi milioane de site-uri web. Si asta deoarece Internetul a evoluat enorm in ultimii ani, iar afacerile sau activitatile personale se promoveaza online pentru a deveni cunoscute.
Un site este o modalitate de a te prezenta sau de a-ti promova afacerea, ori de a-ti vinde produsele.

Un site este cartea ta de vizita, propriul tau portofoliu.

Daca afacerea ta presupune vanzare de produse, un magazin virtual e o idee geniala, care te poate spre succes. Fiecare site, ca si fiecare afacere, are un mesaj pe care vrea sa-l transmita clientilor si vizitatorilor. Misiunea noastra e sa facem ca mesajul sa fie auzit si vazut de audienta potrivita.

Ce presupune procesul de creare a unui site?

Printre altele, procesul de creare a unui site presupune: layout, asezare in pagina, functionalitate, accesibilitate, siguranta, aspect visual, validarea codului sursa, design deosebit. Toate acestea nu pot fi oferite de oricine, aveti nevoie de profesionisti in creare site-uri web. Din dorinta de a se face cunoscuti foarte multi incearca crearea de site-uri web personale. Dar faima in mediul online nu se obtine asa usor. Procesul de creare a unui site este unul complex, iar pentru ca rezultatele sa fie satisfacatoare e nevoie de profesionalism.
Pretul, ca si timpul de realizare, difera in functie de complexitatea proiectului. Ceea ce rezulta din procesul de creare este un site eficient si optimizat pentru motoarele de cautare.

Un site web ofera afacerii dumneavoastra credibilitatea si siguranta seriozitatii de care are nevoie.

Daca nu esti online, “nu traiesti” deci nu te faci cunoscut! Procesul de creare a site-ului incepe in momentul in care ne contactati si ne spuneti ce anume va doriti, mai exact ce tip de site. Apoi Dvs ne veti furniza materialele pe care le detineti, imagini, filme, logo-uri, concept, alte idei, numarul de pagini web si alte informatii utile. Avem nevoie de informatii cat mai detaliate pentru ca rezultatul sa fie exact cel pe care il asteptati. Daca nu aveti materialul pregatit, va ajutam noi sa alegeti conceptul web si design-ul. Indiferent care e finalitatea procesului de creare site pentru Dvs, unul simplu, un magazin online, catalog de produse sau site de prezentare, noi suntem aici ca sa va aratam ce inseamna performanta si calitatea la costuri rezonabile.

Suntem specializati in construirea de site-uri de prezentare pe platforma WordPress si magazine online pe platforma OpenCart
.

Pentru o oferta de pret, timp de executie sau alte detalii nu ezita:

Contacteaza-ne!

Completeaza formularul de mai jos iar noi va vom raspunde la toate intrebarile dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil!

Numele Tau (obligatoriu)

Adresa Email (obligatoriu)

Subject

Scrie Mesaj


Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *