AVE Femeie!

“De-a lungul istoriei, barbatii acestei lumi au omagiat imparati, cezari, generali, dar niciodata nu au strigat „AVE” femeilor. Cu toate ca fiecare barbat e fiul unei femei, doar cativa dintre regi s-au incumetat sa-si aseze femeia in dreapta tronului propriu de domnie.” 

Uitandu-ma la ea, am vazut o femeie pe la mijlocul vietii, zambind, cu ochi tristi dar senini si frumosi. Am vazut ca, dincolo de ochi, sufletul i-a ramas acelasi… Am  atins-o, era reala, era vie… Este femeia care stie ce inseamna viata cu toate culorile ei,…. tristete, bucurie,  saracie, violenta, abandon,  munca, zambet, frumos, iubire, daruire. Este femeia care desi nu stie sa inoate,  stie cum sa faca sa nu se scufunde niciodata si sa revina la suprafata cu zambetul pe buze. Este femeia care nu se opreste decat uneori, trage aer in piept si merge mai departe cu acelasi elan.

pitic-frumosEste femeia care am ignorat-o de multe ori,  femeia care ar fi trebuit sa fie oriunde, oricand, oricum, oricat!  Femeia care a ajuns sa gaseasca frumusetea in simplitate si fericirea in ochii si zambetul celor de langa ea, femeia nenteleasa nici de ea uneori.

Imi amintesc de cate ori am trecut nepasator, prea grabit s-o ascult sau sa ii dau importanta, prea ocupat sa ii ofer sentimente…  Mi-am dat seama ca daca as iubi-o macar atat cat ii iubeste ea pe cei din jur ar fi minunat. Este femeia care m-a ajutat să fiu ceea ce sunt azi…

Si poate ca dupa  ani de ignorare, voi reusi sa recuperez timpul pierdut… Voi asculta, voi ocroti, voi rafata, voi respecta si voi iubi FEMEIA
TE IUBESC, FEMEIE!

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *