Diferente fundamentale intre barbati si femei

Cu siguranta, toti dintre voi ati remarcat ca intre barbati si femei exista o multime de diferente fundamentale, precum ar fi:
1. Creierul femeii este diferit de cel al barbatului; femeile au mai multe conexiuni intre partea dreapta a creierului si cea stanga. Asta explica de ce femeile isi exteriorizeaza mai usor sentimentele, in timp ce barbatii nu sunt prea comunicativi.
2. Barbatii sunt mai inclinati catre promiscuitate. Barbatii sunt interesati de sex, in timp ce femeile doresc o relatie, cauza fiind cantitatea de testosteron eliberata in corpul barbatilor, mult mai mare decat cea din corpul femeilor.
3. Femeile plang mai des decat barbatii, dar in acelasi timp femeile zambesc mai des si seduc barbatii numai cu privirea.
4. Barbatii nu-si gasesc niciodata lucrurile si sunt mult mai distrati.
5. Barbatii sunt mai agresivi decat femeile.
……si, va rog sa continuati voi lista, dar nu inainte de a va arunca privirea pe cele 4 materiale atasate, in care cunoscutul Allan Pease expert australian în limbajul trupului exemplifica prin cazuri relevante tocmai acest aspect al diferentei dintre cele doua sexe.Pin It

2 thoughts on “Diferente fundamentale intre barbati si femei

  1. Am aflat acest lucru cand am citit cartea lui John Gray, ,,Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus”. Am descoperit cat de diferiti suntem, iar partea buna este ca aceasta carte iti ofera si solutii pentru rezolvarea unor probleme. De curand, am auzit la radio ca va sosi si in Romania, ma bate gandul sa ajung si eu:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *