Eu Pot! Eu Sper! Eu Cred!

Eu Pot Eu Cred Eu Sper

Eu Pot Eu Cred Eu Sper

Uneori ne-am dori  poate sa plangem pentru a ne elibera sufletul de frustrari,  alteori ne-am dori poate sa radem, pentru a uita macar putin de greutatile vietii,  dar nu o facem,  caci ne temem de intrebarile si de comentariile celor din jur.

Ne este teama de orice lucru spus la intamplare de oameni, care vorbesc inainte de a trece totul prin filtrul gandirii. Teama aceasta ne impiedica adesea, să facem lucruri pe care am dori sa le facem, dar nu indraznim.

Nu avem curaj suficient pentru a ne trai viata dupa cum ne place, deoarece ne pasa din ce in ce mai mult de opiniile celorlalti. Este o atitudine complet gresita, caci fiecare dintre noi este stapan pe viata sa si  nimeni  nu poate sa-ti impuna nimic. Nu avem niciun motiv sa ne temem de ceilalti.  Suntem liberi să alegem ce vrem in viata, indiferent de ce crede unul sau altul. Important e să avem incredere in noi si curaj de a incerca tot ceea ce ne dorim.  Increderea în sine si curajul da incerca sa facem ceea ce ne dorim, dar nu indraznim, ne va risipi teama de esec.

Trebuie sa ne amintim mereu ca in viata nimic nu e intamplator, tot ceea ce ni se intampla are un rost, de care ne vom da seama la momentul potrivit. Viata desi e scurta, e frumoasa atat cu bune, cat si cu rele, de aceea merita sa dam dovada de curaj si sa descoperim cat mai mult din frumusetea ei.

 

Pin It

2 thoughts on “Eu Pot! Eu Sper! Eu Cred!

  1. Eu vreau. Vreau sa fac inconjurul lumii. Vreau sa calatoresc. In prezent sunt la nivel de Romania. Imi iau cazari de pe: cazare in Iasi si sunt foarte fericita sa calatoresc in Romania. Dar… VREAU mai mult! Spor la scris in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *