Universul meu esti tu!

titanic-true-loveCa cineva sa iubeasca cu adevarat pe altcineva este probabil cea mai grea misiune ce ne-a fost incredintata de catre Dumnezeu, examenul suprem, opera de arta pentru care toate celelalte lucruri si fapte din jur sunt doar un preludiu. Iubirea e motivatie pentru fiecare sa poata sa se desavarseasca, sa devina Cineva, sa devina o Lume el insusi de dragul cuiva. Lumea mea esti tu! O lume plina de dragoste, care s-a nascut in mine datorita existentei tale. Ai sadit picatura cu picatura iubirea in sufletul meu. Mi-ai adus zambetul pe buze,  prin tine am renascut, prin ochii tai am putut sa vad  cerul in adevarata sa splendoare, prin inima ta am descoperit  fericirea.  Ai aparut atunci cand nici nu se putea mai bine, intr-un timp in care  uitasem sa iubesc, sa daruiesc , uitasem ce inseamna sa fi fericit. Uitasem sa impartasesc fericirea alaturi de un suflet cald. Iti multumesc ca ai facut si inca mai faci parte  din viata mea, ca inca poate ma mai iubesti. Iti multumesc ca ma lasi sa te iubesc, iti multumesc ca mi-ai dat de atatea ori aripi sa zbor, ca mi-ai dovedit de nenumarate ori sentimente sincere si curate si ca mi te-ai daruit in intregimea ta pura, calda si minunat de dulce.

Am nevoie de tine… Pentru ca te iubesc!

Poate te intrebi de ce aceasta sete de tine?   Conteaza insa prea putin adevaratul motiv al nevoii mele de tine, atunci cand totul imi pare atat de captivant si atragator, incat as prefera sa nu il detin vreodata!

Poate ca dragostea mea nu e capabila sa acopere marea sau infinitul cerului, insa faptul ca e atat de intensa si mereu gata sa faca sacrificii, o face sa fie ceva unic si dedicata doar tie,  persoana care ar putea sa o pretuiasca in toata splendoarea sa… E greu sa exprim acum  toate aceste senzatii oferite de ceea ce este in sufletul meu… E greu de descris durerea “placuta” provocata de toate indoielile si “de ce-urile” adresate parca in gol, care ma tin treaz nopti la rand… Cu toate ca dragostea implica aceasta durere, eu pot spune ca am devenit dependent de ea, de handicapul indragostitului nebuneste de de o femeie, ce lasa tot timpul semne de intrebare in urma ei si care pare uneori de nestrapuns, ca un mister… Oricum ceea ce este important e faptul ca te iubesc, te iubesc nefiresc de nebuneste!

Pin It

One thought on “Universul meu esti tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *