Micile placeri ale vietii

Am mai pomenit pe blog despre alimentarea sufletului cu mici placeri ale vietii, despre importanta lucrurilor marunte in viata fiecaruia si despre legatura acestora cu sentimentul de implinire pe care trebuie sa-l resimtim ori de cate ori ne punem intrebari despre calitatea existentei noastre, iar acum exemplific printr-un filmulet realizat exact pe marginea acestei idei. Poate nu sunt surprinse in totalitate, aceste placeri sau bucurii marunte, insa, cum fiecare percepe in felul lui fericirea, e si normal sa aveti adaugiri si comentarii, pe care, va rog sa le exprimati.

Pin It

One thought on “Micile placeri ale vietii

  1. Buna, postul tau mi-a adus aminte exact de exaltarea pe care am avut-o cand am scris despre fericire la randu’ meu.
    M-am scotocit ceva ceva pana am gasit gandurile de atunci si pot spune ca inca ma regasesc… deci fericirea tot in lucrurile marunte se afla.
    Oamenii cand sunt fericiti sunt mai buni. Asa mi se pare mie. Sunt mai ingaduitori cu ceilalti, trec mai repede peste chestiile urate, sunt plini de optimism…pur si simplu vad viata in roz.
    Eu asa sunt, cand sunt fericita radiez si incerc sa ii molipsesc pe cei din jur cu starea mea… mi s-a spus ca sunt luminoasa….
    Daca doresti sa citesti si restul gandurilor mele cand ai timp: http://aradeanca.blogspot.com/2009/07/prea-multe-raspunsuri.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *