“Mozzart Grup”-un altfel de muzica

Traim vremuri in care asa zisa muzica comerciala a castigat teren si incet incet a luat fata marilor creatii clasice. Arareori mai vedem pe posturile de televiziune concerte de muzica clasica. Copiilor nostri le sunt sevite pe tava modele ce socheza precum, Lady Gaga, Amy Winehouse, Eminem, iar de plaiurile natale figuri ca Guta, Salam, Copilu’ Minune si alte specimene din bransa lor stau lipite nonstop de sticla televizoarelor si ne arata cat de bine e sa fii “smeker pa sistem”. Mozzart, Paganini, Beethoven, Vivaldi, sunt demodati si nu fac rating nici cat o ceapa degerata.
Daca pe la noi cam asa stau lucrurile, in Polonia un grup de violonisti, mai bine spus Quartet-ul Mozzart Grup a gasit o cale de ai face pe spectatori sa savureze muzica marilor compozitori ai lumii intr-un mod cu totul special. Priviti va rog! Clipurile fac cat o mie de cuvinte.

Welcome

Pin It

2 thoughts on ““Mozzart Grup”-un altfel de muzica

  1. *** Se pare ca polonezii gasesc cele mai bune solutii la adaptarea muzicii…un alt exemplu,tot polonez e FILARMONICA DOWCIPU …care a cam dat lovitura…vezi EMMANUELLE (a lor) …DRAGOSTEA DIN TEI…etc…BETON ARMAT !!! ***

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *