Muzica de duminica


Va invit mai intai sa vizionati un material cu David Garett, un muzician care de ceva vreme navigheaza in apele incrucisate ale muzicii clasice cu cele ale rock-ului, rezultatatul fiind “captat” si pe albumul “Rock Symphonyes” care este al 6-lea din cariera sa. Imaginea de macho- man care troneaza pe coperta acestui album poate indeparta o parte a audientei, dar atrage cu siguranta alti musterii. Muzicianul care in trecut a fost si fotomodel se mai poate lauda cu o chestie care prinde bine la mase. Da, el este cel mai rapid violonist din lume, care a intrat in Cartea Recordurilor interpretand nu mai putin de 14 note muzicale pe secunda. Dincolo de “imagine” salasluieste produsul. Adica 11 melodii din categoria “evergreen”, printre care se regasesc Smells like teen spirit, Walk this way, Kashmir, Vertigo sau November Rain.
Si daca nu v-am convins din vorbe de calitatile acestui muzician, va las singuri sa calificati talentul sau ascultandu-l:

Iar acum ma gandesc sa continuam tot in spiritul muzicii si sa facem o incursiune in frumosii anii 90’. Ei sunt Local Vocal, un grup danez compus din douazeci de persoane, care canta a “capella” un mix extraordinar de melodii din anii 90’ folosind doar vocea. Mixul creat se cheama “90’s Dance acapella medley mix”. Vizionare plăcută !

Pin It

One thought on “Muzica de duminica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *