Se intampla uneori

A fi indragostit inseamna sa traiesti o poveste cu ochii deschisi, sa fii nebun si dispus spre orice fel de risc pentru a cuceri sau recuceri fiinta draga.
Uneori se intamplaSe intampla uneori ca persoana pe care o considerai cel mai bun prieten sa te raneasca si sa te dezamageasca mai crunt decat oricine altcineva. Si oricat ar incerca, acel prieten nu va mai putea sa aiba aceeasi importanta in viata ta ca inainte, pentru ca a rani un suflet este o lama cu doua taisuri: il taie pe cel ranit, dar si pe cel care raneste.
Se intampla ca omul pe care-l credeai iubirea vietii tale sa nu te mai iubeasca si sa plece, lasandu-te cu sentimentele irosite si fara un rost…iar tu continui sa speri si sa crezi pentru o vreme. Pentru ca poate apoi sa inveti ca ai putere sa treci peste, dar asta abia dupa ce vei fi purtat ”doliu” o vreme dupa iubirea pierduta.
Se intampla ca ratiunea sa ne avertizeze de multe ori inainte de a lua o decizie. Dar ii intelegem mesajul cateodata prea tarziu. Si atunci devenim intelepti.
Se intampla ca, uneori, de nicaieri si cu totul neasteptat, sa apara cineva care sa-ti dea viata peste cap, sa te faca sa simti cum iti zboara fluturasii prin stomac, sa nu mai stii exact ce faci, dar sa fii fericit. Si sa te simti cu adevarat important.
Se intampla adesea ca lucrurile pe care ti le-ai dorit sa se indeplineasca exact atunci cand renunti la ele. Iar asta le face sa devina cu adevarat de neuitat.
Se intampla ca atunci cand ne confruntam cu greutati, sa nu gasim la nimeni in jurul nostru puterea de a trece peste ele. Iar cel pe care il iubesti va privi la tine fara sa te ajute. Si abia in acel moment vom realiza ca puterea de a merge inainte si a trece peste obstacole se afla in noi.
Se intampla ca lucrurile cu adevarat importante sa vina de la oameni care nu ai fi crezut vreodata ca ar putea sa vina. Ele ne schimba perspectiva si ne dau lectii de viata importante.
Se intampla sa cadem Azi, ca sa avem de unde sa ne ridicam Maine.
Se intampla să iubim, sa fim prieteni, sa imbratisam, sa credem, să speram mereu si mereu, in ciuda tuturor…pentru ca se antampla sa traim, si trebuie sa acceptam tot ce ne ofera viata, fiindca: Nimic nu este intamplator!

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *