Tu cu ce iti hranesti sufletul?

Citind blogul lui Serban Huidu(din dorinta de a afla vesti referitoare la starea sa de sanatate si despre revenirea sa pe ecrane) chiar m-au surprins placut vorbele sale: “In aceasta perioada am invatat mult. Care sunt valorile vietii si pentru ce traim! Familia si prietenii.”.
De multe ori m-am pus in pielea unor vedete si mi-am dat seama ca nu e tocmai usor sa trebuiasca mai tot timpul sa te identifici cu un personaj virtual, cu o imagine ce ti-ai creat-o in mass media si, fara sa realizezi, sa te deconectezi de lumea reala, de familia si de lumea pe care ai avut-o inainte, ca om simplu. Trebuie mai tot timpul sa ai grija de ceea ce afisezi, sa te feresti de paparazzi si sa iti masori orice cuvintel. Din teama de a nu gresi in viata afisata, uiti de propria persoana si de adevarata ta fata si de cele mai multe ori ajungi sa pierzi tocmai frumusetea si farmecul trairilor.Trebuie sa te zguduie ceva puternic(vezi accidentul lui Huidu) si sa realizezi ce ai pierdut si ca ceea ce traiesti e o viata falsa, ai dubla personalitate si, culmea, partea care primeaza e cea negativa sau cea cu care nu te identifici din copilarie; te regasesti greu(sau deloc, depinde de caracter) si sa vad ce faci de acum incolo cu viata ta!!!!!
Sunt de acord ca latura profesionala te implineste, ca viata prinde consistenta materiala odata cu cariera, dar cu sufletul din tine cum ramane? Pe el cu ce-l hranesti? Se satura cu bancnote? Ma indoiesc!!! Sau poate voi ganditi altfel….chiar as vrea sa aflu!!!!

S-ar putea sa iti placa si...

Pin It

3 thoughts on “Tu cu ce iti hranesti sufletul?

  1. Hmmm, prima idee care imi vine in minte are la baza intelegerea si apropierea. Si asta sa vina din partea familiei si a prietenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *