Ultimele clipe ale unei tinere

” Mama, am iesit cu prietenii mei si am mers la o petrecere. Si mi-am amintit cuvintele tale: Sa nu beau. M-ai rugat chiar fiindca trebuia sa conduc. Asa ca am baut doar racoritoare. Am fost mandra de mine, fiindca ti-am ascultat sfatul. In comparatie cu ceilalti prieteni am facut alegerea cea buna. Sfatul tau a fost corect. Cand s-a terminat petrecerea, toti si-au luat masina fara insa sa fie in masura sa conduca in siguranta… Eu insa eram sigura ca sunt constienta. Nu puteam mama sa-mi inchipui ce urma sa ma astepte. Acum sunt culcata pe asfalt si aud politistul sa spuna… Sangele meu e peste tot pe asfalt si eu incerc din toate puterile sa nu plang! Aud doctorii spunand ca nu voi reusi sa supravietuiesc… Sunt sigura ca celalalt copil care conducea nu si-a dat seama cat de mult gonea… In concluzie, el sa hotarase sa bea si eu trebuia acum sa mor… De ce fac asta, mama? Daca stiu ca vor distruge vieti…?! Durerea pe care o simt este ca si cand m-ar intepa mii de cutite. Spune-i sorei mele sa nu se teama si lui tata sa fie puternic. Cineva trebuia sa spuna acestui copil ca nu trebuia sa bea daca conduce. Poate daca ai lui ii spuneau, asa cum ai facut si tu, acum sa fi fost in viata… Respiratia mea se face din ce in ce mai slaba… si incepe sa-mi fie frica, mamaaaa!!! Acestea sunt ultimele mele clipe si sunt atat de disperata! As vrea atat de mult sa te imbratisez si sa iti spun ca te iubesc…Te iubesc mult, mama…Adio… ”

Aceste cuvinte au fost scrise de o reportera care a fost prezenta la accident. Fetita in timp ce murea murmura aceste cuvinte… Reportera scria socata… Si, ea insasi a inceput o campanie impotriva conducerii sub influenta alcoolului.

Mai e ceva de comentat?! Nu cred, ci, doar de transmis mai departe, poate va avea impact asupra celor ce se urca la volan si nu tin cont de cantitatea de alcool consumata!!! Parinti, discutati cu copiii vostri si prezentati-le consecintele inconstientei lor! Soferi, luati aminte!!!

Pin It

5 thoughts on “Ultimele clipe ale unei tinere

    • Chiar am o colega a carei fata a avut un accident grav( a fost in coma, dar si-a revenit!), provocat exact la fel ca in cazul postat! Asa ca, e dureros de adevarat si izbitor de frecvent!

  1. Pe dracu, cine mai sta sa dicteze povesti cand moare. Plus ca nu te obliga nimeni sa te urci in masina cu cineva baut, poti zice pas. Altfel ce rost are sa “fii constient” daca nu tu esti cel ce conduce??

    Si da, si eu cunosc exemple intre apropiatii mei.

  2. @Kint Verbal
    Ai putea sa citesti mai atent/a. Fata nu s-a urcat in masina cu nicio persoana bauta. Ea conducea. De ce comentezi aiurea? Oooof….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *