Unii ar face orice sa-si indeplineasca visul, tu cum lupti?

Cine crezi ca trebuie să se ocupe cu indeplinirea viselor tale? Categoric tu esti principalul coordonator si cel mai infocat sustinator al aspiratiilor tale; este viata ta si vreau sa cred ca VREI sa faci ceea ce consideri tu ca e bine sa faci, nu ceea ce iti spune sau iti propune altcineva sa faci.
Viata este o calatorie si noi trebuie sa ne alegem destinatia dorita; daca unii isi ajusteaza obiectivele la situatia curenta si de multe ori se indeparteaza de visul initial, altii ar fi in stare sa treaca si prin foc pentru atingerea scopului propus si sunt capabili de sacrificii inimaginabile pentru a-si satisface VISUL.
Metoda eroului(eu asa il percep avand in vedere lantul sacrificiilor facute in atingerea apogeului) din clipul de mai jos este urmarirea pasiunii cu orice chip, indiferent de lipsuri, greutati, vicisitudini si eforturi; poate nu toti reusesc o finalizare ca a acestuia, insa daca imbinam dorinta arzatoarea, talentul, potentialul, munca, vointa si increderea, sansele unei reusite cresc considerabil. Apreciez enorm astfel de oameni precum barbatul din imagini intrucat poseda bogatie sufleteasca si o ambitie necontenita, dar are o conditie materiala deplorabila si, e dovada vie a faptului ca in viata nu conduce doar BANUL, o valoare incontestabila o are moralitatea si bunavointa. As putea sa va vorbesc la superlativ inca vreo doua postari despre acest subiect si despre acest om, insa consider ca imaginile imi vor inlocui cuvintele.

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *