Nunta cu bucluc

Nici bine nu s-a terminat nunta dintre tinerii insuiratei Ponta si Antonescu, ca au si inceput neamurile de la tara sa se barfeasca. Ba ca rudele din partea mirelui ar fi betive, ba ca cei din partea miresei sunt neamuri proaste fara staif.
Primarul Bacaului, PNL-stul Romeo Stavarache jura si se da de ceasul mortii cum ca nu va imparti masa plina de bucate a judetului cu “mafia lui Viorel Hrebenciuc”
“Respect vointa partidului, dar o spun raspicat ca nu voi preda niciodata Bacaul, pentru care am luptat foarte multi ani cu ei, din nou mafiei lui Hrebenciuc.
Daca vrem sa avem viitor, trebuie sa nu uitam cine au fost Sechelariu, Iacobov si chiar Hrebenciuc. Toti au fost pesedisti si chiar mai sunt in functii politice sau le influenteaza, indirect.” Agerpress
Serios?! Ma intreb acum, domnul Stavarache a uitat de concubinajul din 2008? Sau aia nu se pune fiindca n-a fost o casnicie cu acte in regula ori relatia de atunci dintre Geoana si Tariceanu o fi fost una platonica? Domnule primar eu zic sa-l sunati pe nasul Voiculescu sa va sfatuiti cu el, a dat omul dar frumos pe masa, s-a cheltuit si acum va bagati d-voastra cu intrigi si stricati casa copiilor? Nu-i frumos, zau asa!

Pin It

2 thoughts on “Nunta cu bucluc

  1. Orice combinatie de politicieni si partide (excluzand PDL) este infinit mai buna decat blestemul portocaliu al haitei de hoti,mincinosi si tradatori Basisto-PDL-iste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *