Camioane pictate super

Va atasez 8 poze de camioane europene ale caror remorci sunt decorate astfel incat arata ca si cum partile laterale lipsesc si produsele pe care le promoveaza sunt pictate in lateral si in spate, iesite in relief, creand un efect tridimensional, vecin cu realitatea.

Prima imagine este de o sticla de bere si arata atat de real, ca si cum ar iesi din aria remorcii.

Aceasta imagine postata pe camion imbraca remorca intr-o geanta.

Al treilea camion este marca Pepsi si toate sticlele sunt stivuite pe tavan, iar partea de jos a remorcii este goala, avand un aspect interesant si funny.

Al patrulea este de un alt camion care in partea din spate are desenata o a doua cabina reprezentata printr-un conducator auto pictat in scaunul soferului privind inapoi, peste umar, sa para ca el conduce invers. (Acum este pur si simplu infricosator, mai ales atunci cand citesti in germana pe remorca mesajul “Pe drum gresit?”).

Urmeaza altul reprezentat printr-un acvariu plin de pesti.

Al saselea este de un raft cu carti aliniate in remorca si un post-it cu un mesaj publicitar pe ele, probabil pentru compania care vinde carti.

Urmatorul este reprezentativ pentru produsele Pringles Hot&Spicy. Interiorul remorcii are aspectul ca si cum ar fi fost mistuita de foc.

Ultimul mi se pare de-a dreptul interesant, dar in acelasi timp parca desprins dintr-un film de groaza!

S-ar putea sa iti placa si...

Pin It

3 thoughts on “Camioane pictate super

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *