Cine poate explica?

In cautarea de noutati, am dat peste acest filmulet si cum am doar o vaga idee despre cum s-ar explica ceea ce am vizionat, apelez la voi sa va dati cu parerea, in speranta ca vom stabili impreuna ideea desprinsa din aceste imagini.

Pin It

7 thoughts on “Cine poate explica?

  1. Ori este un scaun din sticla perfect transparenta, ori in situatia de fata e vorba de o tehnologie foarte avansata, iar ceea ce se vede este defapt o holograma.

  2. Probabil picioarele lui sunt false,din otel,iar el in realitate nu are picioare si l-au insurubat in acele picioare artificiale.

  3. Am vazut articolul anul trecut si avea si o explicatie: este un scaun ascuns in pantaloni si fixat printr-un pantof de suport. Scaunul este dintr-un material nou foarte rezistent.

    • Da intradevar este asa cum ai spus are un suport care se muleaza perfect pe piciorul sau ,nu este nimic legat de tehnologie etc etc e vb de un suport de fier fixat pe acel podium unde sta el si tocmai de aceea nu se misc deloc deoarece pantalonii si ia putut trage decat dupa ce sa fixat in acel suport.Eu traiesc in Madrid si aceasta faza o vad zilnic la un tip care isi castiga existenta cu acest truc.:)

  4. gigi are dreptate, el sta pe scaun, si prin pantaloni trece piciorul scaunului

    e cheste subtire

  5. Asa cred si eu si alti cititori ce si-au exprimat parerea pe facebook si, dupa cum observ si din parerile voastre, concluzia ar fi ca exista un suport sub forma unui scaun ascuns in hainele ce-l sustine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *