Discursul unei supravietuitoare a avortului

“Gianna Jessen (SUA), supravietuitoare a unui avort nereusit, vorbeste la Queen’s Hall, Parliament House, statul australian Victoria, in timpul dezbaterilor privind legalizarea avortului, in 2008.
Gianna Jessen a ramas cu o paralizie cerebrala dupa ce s-a nascut la 7 luni in urma unei tentative de avort salin. Procedura presupune administrarea unor chimicale, iar copilul moare si este expulzat in cateva ore. Norocul Giannei a fost ca medicul avortionist nu era in spital in momentul in care s-a declansat expulzarea, intrucat in astfel de cazuri, copilul care se naste totusi viu este ucis de medic sau lasat sa moara de foame – ca expresie suprema a “progresului umanitatii”.
Desi doctorii au spus ca ea nu va putea niciodata merge, Gianna alearga astazi maraton pentru a strange fonduri dedicate altor supravietuitori ai avortului.
Gianna si-a dedicat viata muzicii si educarii publicului asupra acestui flagel inspaimantator, avortul, care a facut doar in SUA aproape 50 de milioane de victime.
Urata, amenintata cu moartea de feministe, Gianna obisnuieste sa spuna: “Daca avortul este dreptul femeii, unde sunt drepturile mele?” – SURSA : Filme Document4re

Pin It

2 thoughts on “Discursul unei supravietuitoare a avortului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *