Lemon Bucket Orkestra-niste canadieni mai balcanici ca noi!

Show-ul lor este la fel de puternic atat pe scena, intr-un studio radio sau tv cat si intr-o ambasada sau gradinita. Dupa ce au cantat ad-hoc in avionul care-i aducea spre Romania pentru turneul Balkan Station, filmuletul postat pe youtube a avut in 3 zile peste 250 000 vizualizari, fiind preluati de cele mai importante canale media din lume printre care CNN, NYTIMES.COM, FOX NEWS, CBC NEWS NETWORK.

Lemon-Bucket-OrchestraSingura „Balkan-Klezmer-Gypsy-Party-Punk-Super –Band“ din Toronto, asa cum se descriu artistii, Lemon Bucket Orkestra s-a nascut la masa unui restaurant vietnamez de pe strada Yonge dintr-o discutie intre un acordeonist breton cu un scripcar ucrainian. In doar cateva luni, cvartetul initial a crescut intr-un band sanatos de nu mai putin de 14 artisti, castigandu-si reputatia ca una dintre cele mai explozive si petrecarete grupuri canadiene.

Cu o componenta cosmopolita, aducand membrii din multe colturi ale lumii (Uncraina, Franta, Mexic, India, Olanda Portugalia, etc), LBO au un repertoriu la fel de pestrit, in muzica lor amestecandu-se acorduri din peste 10 tari est-europene.

Au sustinut concerte in locuri variate ale lumii: festivaluri, nunti, private party-uri, onomastici, kefuri de pensionare, croaziere, workshop-uri de dans, parade, mereu intr-o componenta diferita (2-14 muzicieni), amplificati pe scena, acustic pe tejghelele barurilor sau cu un megafon pe strazi.

 


 

 

S-ar putea sa iti placa si...

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *