Lemon Bucket Orkestra-niste canadieni mai balcanici ca noi!

Show-ul lor este la fel de puternic atat pe scena, intr-un studio radio sau tv cat si intr-o ambasada sau gradinita. Dupa ce au cantat ad-hoc in avionul care-i aducea spre Romania pentru turneul Balkan Station, filmuletul postat pe youtube a avut in 3 zile peste 250 000 vizualizari, fiind preluati de cele mai importante canale media din lume printre care CNN, NYTIMES.COM, FOX NEWS, CBC NEWS NETWORK.

Lemon-Bucket-OrchestraSingura „Balkan-Klezmer-Gypsy-Party-Punk-Super –Band“ din Toronto, asa cum se descriu artistii, Lemon Bucket Orkestra s-a nascut la masa unui restaurant vietnamez de pe strada Yonge dintr-o discutie intre un acordeonist breton cu un scripcar ucrainian. In doar cateva luni, cvartetul initial a crescut intr-un band sanatos de nu mai putin de 14 artisti, castigandu-si reputatia ca una dintre cele mai explozive si petrecarete grupuri canadiene.

Cu o componenta cosmopolita, aducand membrii din multe colturi ale lumii (Uncraina, Franta, Mexic, India, Olanda Portugalia, etc), LBO au un repertoriu la fel de pestrit, in muzica lor amestecandu-se acorduri din peste 10 tari est-europene.

Au sustinut concerte in locuri variate ale lumii: festivaluri, nunti, private party-uri, onomastici, kefuri de pensionare, croaziere, workshop-uri de dans, parade, mereu intr-o componenta diferita (2-14 muzicieni), amplificati pe scena, acustic pe tejghelele barurilor sau cu un megafon pe strazi.

 


 

 

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *