Logica feminina

O mica istorioara vrea sa evidentieze logica feminina, precum si laboriosul labirint al mintii unei femei. Vor putea barbatii se ne inteleaga vreodata? Si, ma mai intreb daca in felul acesta, noi femeile, despicand firul in patru, analizand fiecare detaliu, scormonind orice superstitie si cautand explicatie pentru orice fleac, nu facem decat sa ne complicam existenta, sa devenim si mai suspicioase si mai nesuferite sau mai degraba descoperim adevarul si gasim raspunsurile reale la intrebarile existentiale?

“Merg cu autobuzul catre casa. Autobuzul este plin. Nu vreau sa ma inghesui pana la aparatul de compostat, mai bine rog o doamna sa imi composteze biletul.
Dar cum sa ma adresez oare ? Sa o tutuiesc sau sa ma adresez cu Dvs?
La penultima statie nu a coborat, deci merge pana la capatul de linie.
Ma uit mai atent la ea, are o sticla de vin, adica sigur merge la un barbat. Vinul nu este cel mai ieftin, deci barbatul arata bine. In satul meu sunt doi barbati care arata bine: sotul meu si amantul meu.
La amantul meu sigur nu poate merge deoarece eu acolo ma duc acum. Inseamna ca merge la sotul meu. Sotul meu are doua amante: Claudia si Andreea.
Claudia e in delegatie…
“Andreea, poti sa-mi compostezi si mie acest bilet, te rog ?”
Andreea: “De unde ne cunoastem??????” ”

Pin It

4 thoughts on “Logica feminina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *