Oras din scobitori

Un oras adevarat poate fi construit in zeci de ani, dar un oras din scobitori a putut fi realizat de catre Stan Munro, un angajat al Institutului de Stiinta si Tehnologie din Syracuse, New York, SUA, in doar 6 ani. Pentru asta i-au trebuit 6 milioane de scobitori si 170 litri de lipici si tone intregi de rabdare…Cred ca poate concura la postul de cel mai rabdator om din lume si cu siguranta ar avea un loc aparte in Cartea Recordurilor.
Mai exista un artist, Scott Weaver, care a (re)construit orasul San Francisco, in 35 de ani, folosind milion de scobitori, asa ca, se pare ca aceasta pasiune este imbratisata de mai multi oameni inzestrati cu talent, maiestrie si calm. Si, daca veti privi imaginile, veti fi uluiti de reusita lui Stan Munro.

Pin It

3 thoughts on “Oras din scobitori

  1. Sincer, nu cred ca ar incapea pe post, intre Zavoranu si Crudu. Adica, pfff, ce mare lucru a facut?! Toata luimea are scobitori si lipici, numai ca tre sa fii un ratat sa te-apuci sa faci orase cu ele. E mai folositor sa-ti freci tzatzele de TV sau sa scremi masina de 100 de mii, sa impresionezi niste “femei”. Nu…..?

    • Daca mass media promoveaza silicoanele sau prostia asta nu inseamna ca trebuie sa incurajam aceasta atitudine, din contra, daca ai observat, pe blogul nostru am incercat sa promovam talentul si bunul gust pentru a alimenta omenirea cu lucruri pozitive si constructive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *