Piatra naturala decorativa in design-ul interior si exterior

piatra naturala decorativa

Inca din vremurile demult trecute, cand baile resedintelor romane erau placate cu piatra naturala decorativa ornamentala sau cubica, traditia pentru placarea pardoselilor si peretilor cu piatra taiata a ramas neschimbata. Daca materialele folosite au ramas aceleasi, conceptul decorarii si viziunea acestuia au capatat o complexitate ce incorporeaza noi si noi sensuri.
Cu priceperea traditionala, vom incerca sa satisfacem pretentiile clientilor nostri in materie de piatra naturala decorativa ornamentala sau cubica pentru placari verticale sau orizontale în moduri extrem de diversificate.

Piatra naturala decorativa ornamentala sau cubica confera suprafetei placate o infatisare specifica, cu un aspect propriu. De multe ori piatra naturala decorativa ornamentala sau cubica se foloseste pentru placarea suprafetelor din spatiile publice si chiar si in partea istorica a oraselor sau in zonele urbane cu monumente. Creeaza un ambient de inalt nivel si realizeaza o divizare placuta a suprafetei. Piatra naturala decorativa ornamentala sau cubica este de natura vulcanica/bazaltica foarte dura, rezistenta la compresiuni/uzura cu culori variabile de la gri la maro, bej, etc.

Pavelele din naturala decorativa ornamentala sau cubica se pot folosi eficient in cazul parcarilor care trebuie sa reziste la solicitari mari, de exemplu in zona supermarketurilor sau in zona depozitelor.
Un tip special din pavele de piatra naturala decorativa ornamentala sau cubica este elementul de pavaj cu goluri pentru gazon, ceea ce face posibila realizarea unei suprafete verzi si in parcari. Alt avantaj al elementului de pavaj din pavele de piatra naturala decorativa ornamentala sau cubica cu goluri intre ele,este evacuarea eficienta a apelor de la ploi, datorita acestuia apa de ploaie se poate infiltra in straturile inferioare ale suprafetelor parcarilor.

SURSA:

Interior-store.ro

Pin It

3 thoughts on “Piatra naturala decorativa in design-ul interior si exterior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *