Rasele umane – World of Warcraft romanesc


Prezentarea raselor umane dupa World of Warcraft romanesc

Ardeleanul
Cetatean dârz si înfipt, ardeleanul ia viata în serios si da piept cu ea, fiind extrem de rezistent. Într-o situatie grava, ardeleanul pica ultimul. Din pacate, reactiile lui lente nu-l recomanda pentru clasele bazate pe Agerime, clasa “Hot de biciclete” fiindu-i chiar interzisa. Capitala de unde începe aventura este Cluj, oras pe care-l împarte cu ungurii.
-4 Agerime
+4 Dârzenie
Reactii lente (pasiva): Ardeleanul e atât de lent încât nici nu-si da seama ca a murit. Dupa ce primeste o lovitura letala, ardeleanul continua sa traiasca si sa-si pastreze abilitatile normale pentru înca 15 secunde. O data activata, nu mai poate fi activata pentru 24 de ore.
Antihaz (pasiva): Ardeleanul nu suporta fente, glume, pacaleli si alte chestii neserioase, de genul asta. Porneste cu +15 în sansa de a detecta si evita abilitatile pe baza de Agerime si Smechereala folosite asupra lui.

Halfmoldoveanul
Moldovenii au migrat în toata tara, în valuri. În urma copulatiei nesfinte între ei si alte rase, au lasat peste tot o droaie de plozi halfmoldoveni. Acestia par oameni normali la început, manifestând apucaturi proaste de moldovean în adolescenta, moment în care, de obicei sunt renegati. Nomazi tristi, nu au un loc al lor propriu zis, dar un oras iese mereu în evidenta prin concentratia mare de halfmoldoveni . E un loc simplu, pe malul Dunarii, unde halfmoldovenii îsi pot nega în liniste natura, alaturi de altii ca ei: Braila. Halfmoldoveanul de nivel 1 îsi poate porni aventura din Braila sau din orice alta capitala a altor rase. Poate fi orice clasa, neavând nici bonusuri, nici dezavantaje la atribute.
Alearga ca jivinele (activabila): Obisnuit sa fuga de natura lui de moldovean, halfmoldoveanul se poate pune în patru labe si alerga cu viteza unui jder (+30% viteza normala) timp de 10 secunde. Se reîncarca în 10 minute.
Faza de negare (activabila): Simtind ca este banuit de a fi moldovean, halfmoldoveanul intra într-o faza de negare furioasa si violenta, care-i creste damage-ul facut si luat cu 15% timp de 10 secunde.

Banateanul
Ferm convins ca civilizatia e boala de piele, care se ia prin frecare de popoarele vestice, banateanul este cel mai mândru dintre toate rasele din România. Din pacate, mândria exagerata îl face neatent, luând o penalizare la Smechereala si Agerime. Începe aventura la nivelul 1 din Timisoara. De la nivelul 20 încolo, poate fi gasit în toata tara.
+4 Mândrie
-2 Smechereala
-2 Agerime
Argument circular (activabila): Foarte serios, o data la 30 de minute, Banateanul poate explica de ce oamenii din Banat sunt superiori celorlati români pentru ca sunt superiori celorlalti români. Argumentul circular face toti dusmanii de pe o raza de 5 metri în jurul lui sa fuga scârbiti în directia opusa lui timp de 3 secunde.
Banatu-i fruncea (activabila): O data la 10 minute, Banateanul se poate lovi cap în cap cu un dusman, blocându-l atât pe acesta cât si pe sine însusi timp de 5 secunde.

Olteanul
+2 Agerime
-2 Mândrie
Venind din tarâmurile exotice ale râului Olt, oltenii sunt un popor mistic si misterios ce au reusit sa ridice semete sate doar din praf si balega. Ingeniozitatea acestei specii de om este cunoscuta si temuta în toata lumea, olteanul obisnuit fiind în stare sa construiasca orice din orice, atâta timp cât operatiunea nu necesita prea multa munca. Pornesc aventura din Craiova, orasul de smarald, cu zigurate coplesitoare, de înaltimea copacilor medii.
Cum Fu (activabila): Folosind puterile perfectului simplu, o data pe zi, olteanul se poate întoarce în timp 15 secunde, teleportându-se fix unde “fu” cu 15 secunde înainte, pastrând efectele si atributele pe care le avea în momentul ala. Activabila, reîncarcare 24 de ore. Nu poate fi activata când e mort.
Prazpiratie (activabila): Olteanul râgâie praz într-un con de 3 metri în fata lui, lovind toti dusmanii aflati în zona pentru (10-20)X nivel damage plus alt (5-10)X nivel pe secunda timp de 3 secunde. Damage-ul e de tip “toxic”

Tiganul
+6 Agerime
+2 Smechereala
-4 Igiena
-4 Mândrie
Cei mai ageri dintre români, tiganii dispun de un metabolism extrem de rapid, care le permite sa devina parinti de la vârsta de 9 ani si sa moara de batrânete la 29. Speranta lor mica de viata nu-i descurajeaza, ei traind intens, ca fulgerul. Alarma de masina în schimb îi descurajeaza. La fel ca si halfmoldovenii, tiganii sunt gasiti oriunde, putînd sa aleaga orice capitala a celorlalte rase ca punct de pornire a aventurii. Pe lânga acestea, poate porni si din Sibiu.
Sa moara mama! (activa): Tiganul intra într-o stare de milogeala pasnica timp de 10 secunde în care nu poate fi atacat dar nici nu poate întreprinde alta actiune, în afara de alergat. O data pe zi.
Rezistenta maro (pasiva): Generatii întregi de viata insalubra au facut tiganul sa aiba o rezistenta nativa de +15 la orice efect toxic sau de boala.
Puterea satrei (pasiva): Pentru fiecare tigan din grup, tiganul primeste +1% la viata, damage si vindecare. Bonusul maxim nu poate depasi 5%.

Ungurul
+2 Igiena
-2 Agerime
Ungurii vin dintr-un univers paralel în care ei au fost primii locuitori ai României. Din pacate, universul lor s-a contopit cu acesta si ei s-au trezit blocati aici, pe meleaguri straine, fiind obligati sa se adapteze la viata de minoritate. Inutil de mentionat ca situatia actuala nu-i bucura prea mult. Pornesc aventura din Cluj, o capitala pe care o împart într-o alianta precara si nesfânta cu ardelenii.
Nem tu dom: (activa). La doua minute, ungurul se poate preface ca nu întelege absolut deloc româneste, negând orice efect negativ pe baza de Smechereala îl afecteaza si facându-l imun la efectele de genul pentru urmatoarele 3 secunde.
Autonomie (pasiva): Ungurul lucreaza cel mai bine autonom. Daca nu este în nici un grup, sau într-un grup doar cu alti unguri, primeste +5% la viata, damage si vindecare. Efectul dispare instantaneu când este grupat cu alte rase

Pin It

3 thoughts on “Rasele umane – World of Warcraft romanesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *