Anunt E-ON Energie

Pentru toti cei care sunt nemultumiti de cresterea pretului la energia electrica in anul 2011, cu 4,5 %, iata si raspunsul celor de la E-ON:

“Stimate consumator,
Va facem cunoscut faptul ca intelegem supararea dv. in legatura cu recenta crestere de preturi!
Dar, trebuie subliniat faptul ca, in timp ce cresterea preturilor a fost decizia noastra, a fi suparat este… decizia d-voastra!!
Noi suntem o companie mare, asa ca… veti plati ceea ce va spunem noi sa platiti. Este decizia noastra si este, deci lege…
Aceasta nu este alegerea d-voastra!!
Noi avem puterea, d-voastra aveti nevoie de putere (electrica)…
Ce pacat pentru d-voastra! Nasol sa fim in pielea d-voastra !!
Am atasat si o mica fotografie ca sa va ajutam sa intelegeti raspunsul nostru.


Va dorim o zi buna si continuati sa fiti buni platnici ai facturilor noastre!

E-ON”

Pin It

3 thoughts on “Anunt E-ON Energie

  1. Cam asa gandesc barosanii din energie dar nu numai, nemernicii de guvernanti sunt mai rau.Exista agentii guvernamentale care reglementeaza pretul energiei dar clica portocalie a lui Basescu-Boc trebuie sa-si achite datoriile fata de clientla politica PDL-ista si fac asta jupuindu-i pe romani prin ridicarea preturilor si-n general prin marirea birurilor catre ocarmuire. Priviti cum ne sfideaza cu insolenta personaje inbogatite prin jaful poporului ca Udrea, Eba(proasta),Videanu,Stolojan,T.Basescu… si muli altii.

  2. M-am saturat pana peste cap de CURENT NEMTESC ! Blestemati fie in veci cu toata familia lor cei care ne-au vandut bucata cu bicata strainilor ! Platesc facturiele de la sc-ul meu cu regularitate si culmea imi vin facturi cu sume exorbitante pentru facturile din urma pe care le-am achitat.Sun la numarul lor de servicii clienti, imi raspunde om vaca care nu ma poate lamuri si tot da vina pe sistem. Deci nu ma pot intelege cu ea/. iIn explic ca am in fata chitantele, le trimit scanuri la dresa indicate de ei – serviciiclienti@…… si vorbesc la pereti. Ce sa mai fac mai oameni b8ni? Unde sa-i reclam la Drepturile omului? Dar nu au pic de jena acesti nesimtiti? De ce platesc eu radio-tv atata timp cat in firma mea de o incapere micuta nu exista asa ceva? Asta ne-ar mai lipsi radio si tv la cata zapaceala este … Si de ce platesc eu si milioane de oameni acest serviciu pe care nu-l am/ Este normal? DE CE NU FACEM CEVA/ Unde sunt romaniide alta data? Este absurd sa platesti asa ceva de doua ori.Platesc odata acasa, caci am un tyelevizor, dar de ce trebuie sa mai platesc si ca firma atata timp cat eu nu am asa ceva in sediu? Golani nenorociti, va batetim joc de oamenii acestei tariu! Chiar nimeni nu poate opri acest genocid asupra acestei populatii ?

  3. ba pitic….E-ON e cu gazu’…..nu e energie electrica. Najpa…poate era fain de citit…da nu bate. Compania aia cu energia electrica se numeste….(futu-i ca am lapsus)…ELECTRICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *