Ce pot invata adultii de la copii

Datorita orgoliului nostru de oameni “maturi” avem impresia ca noi le stim pe toate si nu mai avem nimic de invatat de la copii. La o privire mai atenta lucrurile nu stau chiar asa. De aceasta parere este si Adora Svitak, un copil supradotat, care spune că lumea are nevoie de gandire “copilareasca”: idei îndraznete, creativitate dezlantuita si mai ales optimism. Marile vise ale copiilor merita asteptari pe masura, spune ea, începand cu bunavointa adultilor de a-i invata pe copii, dar în aceeasi masura de a învata de la acestia.
Un filmulet absolut superb ce cred ca nu trebuie ratat! Urmariti-l, nu pierzi decat opt minute din viata ta dar castigi o lectie de viata!

(Apasa play pe butonul de pornire si nu pe ecran pentru a putea privi clipul cu subtitrare in limba romana)

Pin It

4 thoughts on “Ce pot invata adultii de la copii

  1. ideea de baza nu este noua.e clar ca nu gandeste ca un copil.Ramane o problema,de la teorie pana la practica e drum lung!

  2. Ideea e interesanta, abordarea originala (nu putea fi altfel, doar vine de la un copil) si orice s-ar zice, clipul in sine e senzational. Am preluat materialul(sper sa nu te superi) pe blogul meu. Sincer cred ca e doar pt cei “open mind”.

    • Pitic Frumos 9 mai 2011 at 19:21 - Reply

      @Luka Ma bucur ca se raspandesc materialele de calitate prin diverse surse, astfel incat… te mai asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *