Cele mai mari furturi din lume(ca marime)

1. Un clopot de 1 tona

Cat de des ti se intampla sa mergi la biserica(in cazul nostru un templu de budisti), sa auzi un sunet de clopot si sa te gandesti “Vreau si eu unul acasa!”. Nu prea des, asa-i?? Pai, unui grup de tineri le-a venit o astfel de idee si s-au gandit sa isi indeplineasca visul. Nici nu iti poti imagina cat de tare s-au mirat preotii cand au vazut ca le-a disparut clopotul, in special pentru ca nenorocitul ala de obiect CANTARESTE O TONA.
Expertii (politia locala) au ajuns la concluzia, ca, daca hotii nu au avut superputeri, le-ar fi trebuit ceva mare sa ridice clopotul (si inca va dau bani pentru asa descoperiri geniale pe care le scoateti ???)si un camion cu care sa il duca(doar n-au furat racheta de la NASA). Si cu toata linistea in timpul noptii, cineva ar fi trebuit sa auda ceva, CA DOAR E CLOPOT !!!
Intr-un final, politia a recuperat clopotul dupa un an cand, unul dintre hoti a incercat sa-l vanda cu 500$ la fiare vechi, iar cumparatorul in loc sa taca din gura si sa-si cumpere un “valoros” clopot gigantic, a sunat la politie.

2. O plaja

In 2007, in timpul unei plimbari pe malul marii, in Jamaica, niste oficiali au observat ca nu mai exista plaja. Dupa ce au terminat de fumat tot ce mai aveau prin buzunare, acestia au sunat la politie (care geniali ca peste tot in lume) intrucat au ajuns la concluzia ca plaja a fost furata. Aproximativ un kilometru de plaja nu mai era si nimeni nu stia cine a luat-o si incotro a dus-o. S-a calculat ca iti trebuiau 500 de camioane ca sa poti cara tot nisipul. Interesant, nu?3. Un tanc

In 1995, pe cand lumea nu era infricosata de teroristi si pe timpurile in care o cutie de sampon intr-un avion nu te baga in inchisoare, puteai sa faci cam tot ce vrei. Daca vroiai sa furi un tanc, tot ce trebuia sa faci era sa intri intr-o baza si sa iti iei unul. Nu ma crezi? Intreaba-l pe Bill Nelson. Bill era un tanar plictisit care a decis sa fure un tanc. Se pare ca tancurile nu necesita o cheie pentru a putea fi pornite, asa ca tot ce trebuia sa gaseasca tanarul, era un tanc deschis.
Numai dupa ce deja era prea tarziu, un gardian a observat, stii tu, ca cineva FURA UN TANC. Fiind un soldat curajos si neinfricat, a facut singurul lucru pe care a fost invatat sa il faca: a sunat pe altcineva. Intre timp Bill se plimba cu noua lui masina prin San Diego distrugand masini, strazi, si calcand totul “in picioare”. Cum opresti un tanc?? Pai, nu il opresti. Politia l-a prins dupa 20 de minute de plimbare cand aceasta s-a blocat intr-un pod, a deschis tancul si l-au impuscat pe loc considerandu-l un terorist.

4. Un pod

Ai auzit vreodata propunerea “Bai, nu vrei sa cumperi un pod??”. Daca te afli in Rusia si o auzi, uite-te in jur pentru ca s-ar putea sa fie adevarata. Posibil sa fie chiar podul despre care merge vorba in acest text, furat din orasul Khabarovsk. Hotii au furat intr-o noapte un pod de 12 metri, din otel, fara ca nimeni sa observe.
“Uai Vanea, pahodu ceva nehvotaet aishi.”
Politia, dupa o investigatie minutioasa, a decis ca acest jaf este legat de doua alte jafuri in care au fost furate doua poduri:)) . Ce e si mai trist este ca, hotii au gasit si un cumparator, care (fiind mai prost ca ala din India) nu prea a bagat in seama ca raspunsul la intrebarea “unde au gasit atatea bucati” era cam ciudat: “Intr-un rau”.

5. O biserica

Bai, un clopot mai inteleg, o usa, un geam, o icoana, dar toata biserica e prea de tot. Unde s-a intamplat ciudatenia asta de jaf? Tot in Rusia, unde, puii mei, sa mai fie lume atat de disperata si calcata cu tractorul pe creier?
Legenda spune ca, intr-un mic satuc, a venit odata un milionar si i-a propus preotului sa cumpere biserica, oferindu-i 4 centi pentru fiecare caramida. In traducere bogatasul vroia sa le traga teapa preotilor pentru ca, in cel mai bun caz l-ar fi costat totul un fleac. Preotul a refuzat argumentand ca oamenii din sat au nevoie de biserica.
Mare i-a fost mirarea bogatasului cand, peste o saptamana s-a trezit la usa cu peste 1000 de locuitori ai satului, fiecare carand cu el caramizi luate (GHICI DE UNDE) din biserica; au inteles ca el vroia caramizile(pe cand bogatasul vroia TOATA cladirea, doar ca platea per caramida), astfel aducandu-i la usa TOATE caramizile care formau biserica.

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *