Cum echilibrezi viata personala cu munca

Nu stiu cati dintre noi ne intrebam si suntem constieti cat de mare influienta are timpul petrecut la locul de munca asupra calitatii vetii noastre. Traim in medie cam 65-70 de ani iar mare parte din acest timp il petrecem muncind. O alta parte, cam egala cu aceasta de dinainte o dormim pentru a ne reface in urma efortului depus exclusiv pentru a supravetui. Ce ne mai ramane efectiv doar pentru noi daca e sa mai punem la socoteala si activitatile casnice de zi cu zi? Atunci intreb: merita ca echilibrul dintre viata personala si munca sa il lasam in mana angajatorului?
Nigel March expune o zi ideal echilibrată între timpul pentru familie, timp personal şi productivitate — şi oferă câteva încurajări provocatoare pentru a o transforma asta în realitate. Eu zic ca e interesant! Astept pareri!

(Apasa play pe butonul de pornire si nu pe ecran pentru a putea privi clipul cu subtitrare in limba romana)

Pin It

2 thoughts on “Cum echilibrezi viata personala cu munca

 1. dupa o zi grea de munca si ganduri chiar m-ai linistit.
  excelent articol.
  iti mai da un pic de speranta si pofta de viata.
  cel putin celor care au o familie si au inteles videoclipul.
  multa sanatate!

  • Moldovean cu Blog 4 mai 2011 at 21:22 - Reply Author

   Eu zic ca omul are absoluta dreptate. Ne adancim in probleme, ne implicam prea mult in munca de zi cu zi si ne trezim ca a trecut viata pe langa noi atunci cand deja e prea tarziu. Mi-as dori sa vada clipul cat mai multe persoane si macar 10 minute sa reflecteze la viata lor.:-? Si asa cum spune si autorul conferintei, viata s-ar schimba un pic in bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *