CV-ul perfect in viziunea companiilor

Dupa repetate aplicatii pentru un job care nu au avut absolut nici o finalitate, un barbat a gasit o metoda mai deocheata si mai aparte de a se evidentia. Vazand ca CV-ul sau, intocmit asa cum se cuvine, continand datele reale despre experienta si obiectivele profesionale, nu are nici o cautare, nu duce catre nici o intervievare, a gasit o alternativa originala de a se afirma: a aplicat un curriculum vitae care sa atraga atentia si sa starneasca controverse. Poate fi considerat un protest catre angajatori, poate fi catalogat ca o replica fata de indiferenta unor angajatori in fata seriozitatii si priceperii unor aplicanti bine intentionati sau pur si simplu ar putea constitui o palma si un semnal de alarma tras in numele tuturor celor ce sunt in cautarea unui job, posteaza zilnic aplicari pe toate site-urile de locuri de munca si raman in expectativa luni intregi fara sa primeasca nici o invitatie la interviu, nici o cerere de angajare. E revoltator pentru toti cei motivati sa-si gaseasca un loc de munca intrucat, in urma unor sumedenie de aplicatii de CV-uri nu sunt contactati si nu le sunt recunoscute si apreciate experienta si serioasele intentii de a activa pe piata muncii din Romania si acest CV vine ca o pancarta ironica si batjocoritoare postata intentionat pentru angajatorii din tara noastra. Va atasez CV-ul din discutie si va invit si pe voi sa-l vizualizati, sa-l analizati si sa-l criticati sau apreciati dupa cum veti considera de cuviinta.

NUME: Turtureanu Curcupene
SEX: Nu încă. Aştept persoana potrivită.
POZIŢIA DORITĂ: Preşedintele Companiei sau Vicepreşedintele acesteia. Dar, serios, indiferent ce este disponibil. Dacă mi-aş fi permis să fiu mofturos, nu aş fi căutat de lucru aici.
SALARIUL DORIT: 240.000 euro pe an, plus cotă parte din acţiuni. Dacă acest lucru nu este posibil, faceţi-mi o ofertă şi putem negocia. Neapărat şi bonuri de masă.
EDUCAŢIE: Da.
ULTIMA POZIŢIE DEŢINUTĂ: Ţintă pentru ostilitatea celor din management.
SALARIU: Mult sub valoarea pe care o am.
CELE MAI NOTABILE REALIZĂRI: Colecţia mea minunată de pixuri furate şi post-it-uri.
MOTIVUL PLECĂRII: Era aiurea acolo.
ORELE ÎN CARE EŞTI DISPONIBIL SĂ LUCREZI: Oricare.
ORE PREFERATE: 01:30-03:30, luni, marţi şi joi.
AI ABILITĂŢI SPECIALE: Da, dar acestea sunt potrivite pentru un mediu mai intim.
NE PERMIŢI SĂ CONTACTĂM FOSTUL ANGAJATOR?: Dacă aş fi avut unul, aş mai fi aici?
AI VREO PROBLEMĂ FIZICĂ DIN CAUZA CĂREIA SĂ NU POŢI RIDICA MAI MULT DE 20 DE KG?: De ce?
AI MAŞINĂ: Cred că aici întrebarea mai potrivită ar fi “Ai o maşină care funcţionează?”
FUMEZI: la locul de muncă nu, în pauze da.
CE AI DORI SĂ FACI PESTE 5 ANI: Să locuiesc în Bahamas, alături de o blondă, fotomodel, putred de bogată, care să creadă că eu sunt cea mai bună partidă. De fapt, aş dori să fac asta chiar acum.
CERTIFICI CĂ CELE DE MAI SUS SUNT CORECTE ŞI COMPLETE: Da. Absolut.
SEMNEAZĂ AICI: X.”

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *