Ei traiesc printre noi

Uneori oamenii sunt atat de preocupati de problemele de zi cu zi, de grija zilei de maine, incat fac unele lucruri pe negandite, fara sa constientizeze consecintele lor sau sa vada perceptia transmisa asupra celor din jur. Asta ar fi unul din motive care ar explica faptele reproduse mai jos, dar mai exista si alta varianta, mai exact, unele persoane au o minte mai ingusta si sunt foarte naturali atunci cand actioneaza intr-un anume fel, care, pentru noi este cel putin haios si bizar. Sa ne amuzam, deci, cu persoane care TRAIESC PRINTRE NOI!

Un tip şi-a cumpărat un frigider nou. Ca să scape de cel vechi, l-a pus în faţa casei cu un carton pe el pe care scria: “E gratis. Îl vrei, ia-l acasă!”.
4 zile a stat frigiderul acolo şi nimeni nici măcar nu s-a uitat la el. A realizat că oamenii erau prea neîncrezători în aceasta ofertă. Aşa că a decis să schimbe textul de pe carton: “Frigider de vânzare – 100 RON”. A doua zi cineva l-a furat!
Ei trăiesc printre noi!

Într-o zi mergeam pe plajă cu nişte prieteni când, deodată, cineva a ţipat: “Uite o pasăre moartă!” O “blondă” s-a uitat în sus, spre cer, şi a întrebat: “Unde, unde?”
Ei trăiesc printre noi!

Când căuta o casă de vânzare, fratele meu a întrebat-o pe agenta imobiliară în ce direcţie este nordul, explicând că nu vrea ca soarele să-l trezească în fiecare dimineaţă. Gagica a întrebat: “Soarele răsare în nord?” Când fratele meu i-a explicat că soarele răsare din est de ceva timp, ea a dat din cap şi a zis: “Oh, nu prea ţin pasul cu lucrurile astea!”
Ei trăiesc printre noi!

Luam prânzul într-o cafenea când, fără să vrem, am auzit-o pe o angajată că vorbea despre o arsură solară pe care a căpătat-o la sfârşitul săptămânii, când mergea spre plajă cu maşina. A condus cu ea decapotată, dar nu credea că se va arde pentru că… era în mers.
Ei trăiesc printre noi!

O foarte bună prietenă de-a mea are un fel de cuţit în maşină, care este acolo special pentru a tăia centura de siguranţă în caz că rămâne blocată în autoturism în urma unui accident. Ea îl ţine în portbagaj…
Ei trăiesc printre noi!

Umblam pe străzi cu un prieten când am văzut o femeie cu un cercel în nas, cercel de care era ataşat un lănţişor până la cercelul din ureche. Prietenul meu m-a întrebat: “Nu se va rupe lanţul de fiecare dată când va întoarce capul?”. A trebuit să-i explic că nasul şi urechea unei persoane rămân la
aceeaşi distanţă indiferent în ce direcţie va întoarce capul…
Ei trăiesc printre noi!

Nu mi-am găsit bagajele în zona pentru bagaje din aeroport. Aşa că am mers la biroul bagaje pierdute şi i-am spus femeii de acolo că bagajele mele nu au apărut.
Ea a zâmbit calm şi mi-a spus să nu îmi fac griji, deoarece ea este pregătită şi instruită profesional şi că sunt pe mâini bune.
“Deci, m-a întrebat ea, avionul dumneavoastră a ajuns deja?”
Ei trăiesc printre noi!

Pe vremea când munceam la o pizzerie am observat un bărbat care a comandat o pizza mică, la pachet.
Părea să fie singur şi pizzerul l-a întrebat dacă doreşte să taie pizza în 4 sau în 6 felii.
A stat şi s-a gândit un pic înainte să răspundă: “Las-o în 4 felii. Nu îmi este aşa de foame încât să mănanc 6 felii !”
Ei trăiesc printre noi!

Da, Ei trăiesc printre noi !
Din păcate, nu doar trăiesc printre noi, dar se şi reproduc !

S-ar putea sa iti placa si...

Pin It

5 thoughts on “Ei traiesc printre noi

  1. foarte foarte tare. uite , am sa fiu atenta la faze de genul si am sa incerc sa-mi amintesc si eu cateva, sa le postez aici . ne mai amuzam unii de altii , unii mai limpezi de cei mai tulburi :)) ) mi-ai inseninat ziua (care a fost extrem de grea). ms si ”la mai mare! ” :)) )\:d/

  2. Da, pot pentru ca să spun că naţia s-a mai civilizat: deunăzi am văzut pe stradă un român care (preocupat de curăţenia urbei) îşi scutura mătreaţa într-un coş de gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *