Iarta-ma Fiule! Tata Te Iubeste!

iarta-ma fiuleAsculta, copilul meu: Iti spun toate acestea in timp ce tu probabil  dormi, cu manuta sub obraz si cu parul tau blond, umed, adunat pe fruntea plina de sudoare.  M-am strecurat cu gandul incet  in camera ta.  Acum cand sunt departe de tine  ma napadesc  remuscarile iar acestea m-au facut sa “vin” langa patul tau.
Iata la ce ma gandeam: am fost de multe ori suparat pe tine. Te-am certat atunci cand trebuia sa ne pregatim pentru scoala, te certam pentru ca te stergeai prea  incet cu  cu prosopul pe fata, pentru ca uneori somnoros fiind, erai morocanos. Te-am certat de fiecare data atunci cand lasai mizerie sau atunci cand iti lasai lucrurile sau jucariile imprastiate prin casa.
Si la micul dejun cateodata iti gaseam vina. Ca imprastiai cerealele, ca  varsai laptele, ca te jucai cu  mancarea, ca iti puneai mainile murdare pe masa.   Iar tu drept raspuns in serile cand stateam ingandurat si suparat in camera mea veneai ma luai in brate ma pupai si imi spuneai: ” Tata, stii ceva? TE IUBESC ATAT DE MULT!!!”

Iarta-Ma Fiule? Tata te Iubeste si el mult!!!

S-ar putea sa iti placa si...

Pin It

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *