Lansarea in spatiu cosmic a primei rachete romanesti


10 octombrie
Lansarea se amana din pricina faptului ca s-a desprins chederul de la usa. Incercarea de a-l repara pe loc, cu aracet, nu a ajutat la nimic.

11 octombrie
Crezand ca repararea chederului va dura cateva zile, echipajul a baut in noaptea anterioara fiind prea mahmuri pentru a controla naveta.

12 octombrie
Totul era pregatit, dar lansarea a fost din nou amanata pentru ca cineva a pierdut cheile.

13 octombrie
Lansarea se amana pentru ca echipajul nu vrea sa decoleze intr-o zi de 13.

14 octombrie
Lansarea se amana din nou pentru ca cineva a spart peste noapte geamul rachetei crezand ca inauntru e vreun casetofon de furat.

15 octombrie
Chederul cedeaza din nou. Se decide sa se inlocuiasca chederul cu unul de Mercedes.

16 octombrie
Ideea cu chederul de Mercedes se discuta in sedinta dar nu exista cvorum.

17 octombrie
Se decide ca e bine cu cheder de Mercedes si se face comanda.

18 octombrie
Vine chederul, care este montat de nemti in 20 de minute. Inginerii romani vor sa verifice daca nemtii au facut treaba buna si reusesc performanta sa desprinda iar chederul.

19 octombrie
Se foloseste un cheder de-al nostru dar bine fixat cu sarma. Echipajul urca la bord dar nu reusesc sa comunice cu centrul de comanda. Hotul de acum cateva nopti nu gasise casetofon dar furase statia si nimeni n-a observat pana azi.

20 octombrie
Statia noua este montata. Se fac verificari. Nu functioneaza. Dupa 4 ore cineva observa ca nu era conectata la nicio sursa de energie… Pentru ca se facuse prea tarziu, lansarea s-a amanat pentru …

21 octombrie
Toata ziua a fost un dute-vino. Oamenii primarului ridicasera naveta pentru ca era parcata in loc nepermis.

22 octombrie
Echipajul si inginerii dau un comunicat de presa prin care-si exprima regretul si anunta ca, citez, „ne bagam picioarele in el de spatiu cosmic!”.

Pin It

3 thoughts on “Lansarea in spatiu cosmic a primei rachete romanesti

  1. Da de ce nu scrii mai des tinere? Că după ce că ai umor mai este şi de calitate XXL !
    Finalul lansării a fost altul, dar te-ai dat la fund cu totul şi nu ai măai văzut nimic. Ei află că în cele din urmă racheta a fost agăţată de o paraşută – a zilelor noastre – şi astfel …
    … nu mai scriu! Dacă ai abandonat de tot blogul? Ce fac ? Scriu în eter? Dacă virusez racheta? Poate până la urmă o lansează! S-au a fost lansarea? Am auzit că la nu ştiu ce şcoală, ar fi căzut una chiar pe catedră, din cauza fumului de ţigară care a deviat traiectoria….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *