Manipulare grosolana marca Antena 3

Mai zilele trecute hoinarind printre canalele tv am dat pe Antena 3. Acolo mare sarbatoare. Cica primisera un premiu special la The Association for International Broadcasting (AIB) pentru un reportaj facut si prezentat la Londra. Azi din intamplare am dat peste un video chiar la ei pe site ce imortaliza, chipurile pentru posteritate, momentele descernarii acestui premiu si bucuria celor din Antene la auzul vestii. Urmarind clipul am observat ceva ciudat la montaj chiar la inceputul acestuia. Imaginile erau taiate si nu prea se potriveau, plus ca in clip se vorbeste despre nominalizare si nu despre descernare asa cum incearca alde domnul Gadea si compania sa ne sugereze. Intrand pe saitul oficial al A.I.B. nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca acesti purtatori ai dreptatii si adevarului suprem din media romaneasca, acesti luptatori pentru binele tarii, care se dau ei de ceasul mortii facand reportaje cu care sa inlacrimeze o Europa intreaga nu sunt decat niste mincinosi notorii, niste penibili falsificatori. Pe site-ul cu pricina nici urma de premiu. Domnii mincinosi: Gadea, Badea, Dana Grecu si tot ceilalti slujbasi ai motanului Felix se afla mentionati la “Highly commended” sau in traducere libera “Si altii”.

Video aici

Deci domnule Gadea, tu care ai studiat teologia in cadrul Institutului Teologic Adventist, ma asteptam de la tine sa stii sensul adevarat al poruncii “Sa nu minti !” Tot ce faci tu in emisiunea aia a ta nu are nici o legatura cu ceea ce te-au educat parintii tai cu teama de Dumnezeu , scoala si Biserica din care faci (sau faceai parte) . O intrebare mai am pentru tine, noaptea dormi linistit? Pentru ceilalti nu am intebari, ar fi de prisos!

Pin It

11 thoughts on “Manipulare grosolana marca Antena 3

  • Moldovean cu Blog 17 noiembrie 2011 at 21:22 - Reply Author

   E de-a dreptul revoltator cu cata nerusinare isi aroga merite si premii “jurnalistii” astia deontologi.

 1. Nu stiu cati cititori are acest site, dar daca exista adevar in aceste afirmatii ma intreb de ce nu va adresati CNA-ului ? Sesizarea este foarte grava, iar daca aveti argumente nu trebuie sa aduceti injurii cuiva – ci doar sa relatati adevarul.

 2. Moldovean cu Blog 18 noiembrie 2011 at 22:41 - Reply Author

  Dovada sta siteul ofical al A.I.B, domniile lor sunt trecuti la rubrica ” recomandari”. Castigatoare la categoria “Best investigative documentary – TV” este echipa Danmarks Radio cu “The Man Who Lied the World into War”. Ce ma contrariaza este nonsalanta cu care acesti “formatori de opinie” ne mint cu o cacialma inducand ideea ca ei sunt o televiziune serioasa, recunoscuta pe plan international.

 3. Moldovean cu Blog 19 noiembrie 2011 at 18:27 - Reply Author

  @sandman: Daca te uitai mai bine vedeai ca nu e asa dar prostia din tine nu face decat sa te lansezi in prejudecati politice. Astia ca tine atat pot sa gandeasca, daca nu esti de acord cu ceva ori esti PDL-ist, PSD-ist sau mai stiu eu. Atat poti atat gandesti. In rest, “No Comment!”

 4. Pingback: Antena 3, ograda lui Gepeto - CatalinBejan.ro

 5. radu tudor, dar de ce parlamentari nu se asociaza cate 3-5 si sa inchirieze spatiul necesar? cam cu ce ochi vad un parlamentar cat cheltuie, cand eu in gradul 1 de dizabilitate primesc pe luna 292 lei? din astia, iau si medicamentele ptr inima, si altele. si cum traiesc eu? dar ei? rusinos, imi vine sa urlu sa pice cerul pe ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *