Oare cand….?

Oare cand?

Oare cand?

Oare cand ne vom da seama de ceea ce este mai important in viata?

Oare cand ne vom da seama ca la final, alaturi de noi nu vor fi banii, ci oamenii dragi sufletului nostru?

Oare cand ne vom da seama ca ceea ce ne implineste cu adevarat nu are nicio legatura cu bunastarea materiala, ci cu dragostea care se revarsa atat de frumos din sufletele celor dragi noua?

Oare cand ne vom da seama că sufletul nostru plange necontenit, nu dupa bani, ci dupa cuvinte duioase, dupa iubire, dupa caldura din partea altor suflete?

Oare cand ne vom da seama ca suntem atat de saraci, nu din lipsa de bani, sunt saraci pentru ca nu mai stim sa oferim iubire, nu mai stim ce inseamna bunatatea, bucuria, caldura sufleteasca. Sufletul nostru plange in tacere, dar noi nu avem timp să-l auzim si sa-l ascultam. Suntem mult prea preocupati de lupta pentru bunastarea materiala.

Inca nu putem constientiza ca ceea ce conteaza cu adevarat la un om este sufletul sau, pe care din pacate, il neglijam din ce în ce mai mult. Ziua de azi ne apartine, ziua de maine este a lui D-zeu, ar trebui sa profitam cat de mult putem de fiecare secunda, dar nu o facem. Alergam neincetat dupa nişte lucruri care in definitiv nu ne folosesc la nimic, caci nu putem cumpara nimic din ceea ce avem cu adevărat nevoie in viata. Nu putem cumpara nici sanatate, nici iubire.

In loc sa ne iubim, ne ranim unii pe altii..

In loc sa ne apropiem unii de altii, ne indepărtam unii de altii…

In loc sa fim fericiti impreuna, alegem sa fim singuri si tristi…

Fiecare zi e o noua sansa de a indrepta lucrurile, de a fi mai buni, mai plini de caldura, de a auzi strigatul disperat dupa împlinire, al sufletului fiecăruia dintre noi. Dar nu are inca, cine să-l auda si sa-l asculte…….

Pin It

One thought on “Oare cand….?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *