Pentru o Fotografie Perfecta

In momentul in care trebuie sa achizitionezi un produs electronic, in primul rand trebuie sa te gandesti exact ce vrei si pentru ce il vei utiliza, sa analizezi detaliile sale tehnice, sa compari preturile si sa iei in calcul si firma producatoare.
Daca vrei sa faci fotografii, fa-le cu un aparat de performanta. Rezultatele vor fi surprinzatoare. In cazul acesta, alegerea unui aparat foto digital implica stabilirea unor criterii, asa ca o sa vi le detaliez pe concret pentru Camera Foto Panasonic DMC-FZ45EP:

– Megapixelii si rezolutia: pixelii sunt punctele care formeaza imaginea, astfel, cu cat aparatul are mai multi pixeli, cu atat poti face fotografii mai mari, care sa aiba o claritate foarte buna, vorbind despre rezolutia reala si nu interpolata, care este un artificiu comercial. Asadar, cei 14.1 MegaPixeli ai camerei Panasonic DMC-FZ45EP, nu pot decat sa constituie cel mai echitabil raport calitate-pret in momentul deciziei de a achizitiona o camera de calitate la un pret imbatabil.

– Obiectivul:
Vrei sa faci fotografii de aproape, cu o claritate perfecta si multe detalii? Vrei sa poti fotografia ce te intereseaza chiar daca nu te poti apropia suficient? Ei, afla ca aceasta camera dispune de un obiectiv superangular de 25 mm şi zoom optic 24x cu f/2.8-5.2. Suprafata de cuprindere a obiectivului superangular de 25mm este aproape dubla fata de cea a unui obiectiv obisnuit de 35mm. Zoom-ul puternic de 24x poate fi folosit si in timpul filmarii. In modul de inregistrare la rezolutie de 3 megapixeli, functia Extra Optical Zoom ofera marire suplimentara, extinzand puterea de transfocare la 50,6x prin folosirea partii centrale a CCD-ului.

– Aparat foto sau mai mult…
Spre deosebire de aparatul foto clasic pe care il tineai in dulap si il scoteai de cateva ori pe an (Craciun, Revelion, Concediu…) aparatul foto digital il porti cu tine tot timpul.
Daca deja tehnica foto digitala va este familiara, fotografia nu mai este pentru amintire si vreti ca tot ceea ce faceti sa iasa bine, un simplu obiectiv fix pe un aparat nu va mai este nici pe departe de ajuns, vreti sa puteti fotografia orice subiect va trece prin minte….a sosit timpul pentru un aparat cu adevarat maleabil din punct de vedere al utilizarii sale, puteti fotografia oriunde – din intunericul noptii pana la adancul apelor, de la infima lume microscopica, pana la distante asa de mari incat numai privirea le poate atinge. Camera DMC-FZ45EP poate inregistra filmare HD în format AVCHD Lite, cu sunetul de inalta calitate oferit de Digital Stereo Creator.

Fiind in pas cu dezvoltarea tehnologiei Intelligent Resolution (I.R), aceasta confera caracteristici de rezolutie ridicata atat imaginilor capturate cu zoom digital, cat si celor obisnuite. Imaginea este impartita in zone de contur, zone cu texturi si zone delicate. Apoi, asupra fiecarei zone din imagine este aplicata o procesare optima de imagine. Aceasta permite un Intelligent Zoom de 32x care ofera un factor de marire de aproape 1,3 ori mai mare decat factorul de marire obisnuit, fara a provoca aproape nici o pierdere a calitatii imaginii.

Avantajul noii camere este controlul manual excelent. Setarile manuale sunt astfel posibile cu noul DMC-FZ45.
Modurile My Color si Film usurează reglarea efectelor de culoare, iar modul Advanced Scene va permite sa setati cele mai folosite formate precum: Portret (Portrait), Peisaj (Scenery), Sport (Sports), Portret de noapte (Night Portrait) sau Imagine în detaliu (Close-up). Noua camera are deasemenea si un ecran LCD de 7,5 cm cu unghi larg de vizionare.

Daca pana acum avantajele tineau mai mult de calitate, memoria interna de 40MB contribuie la cantitate, la multitudinea de imagini ce pot fi imortalizate folosind aceasta camera.

Tragand o linie si analizand multitudinea de calitati si avantaje de care beneficiati alegand achizitionarea Camerei Foto DMC-FZ45EP, nu cred ca mai aveti vreun dubiu in ceea ce priveste competenta acesteia sau renumele firmei producatoare Panasonic. Clasamentul dorintelor utilizatorilor porneste de la ceea ce se doreste de la o camera foto: calitatea fotografiei, vizionarea fotografiilor pe ecranul LCD, controlul complet (point & shoot), editarea fotografiei, printarea si procesarea fotografiilor, distribuirea catre alte echipamente, organizarea si arhivarea fotografiilor, asa ca, facand aceasta alegere le bifam pe toate.

Pin It

3 thoughts on “Pentru o Fotografie Perfecta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *