Scrisoare de dragoste rurala


Ce, credeati ca fetele de la tara nu sunt asa materialiste? Nu or vrea ele la mall in fiecare saptamana (caci nu au la indemana), nu vor solicita sa manance la cel mai scump restaurant cel putin o data pe luna (pentru ca in sat e doar o carciuma), nu vor imbraca blanuri scumpe, ci vor achizitiona haine de la 13 lei, insa cand vine vorba de impartirea cheltuielilor intr-o relatie, exista variante adaptabile lumii de la tara, dar in acelasi spirit, pur materialist. Spre surprinderea noastra, barbatii din mediul rural sunt ageri la minte, isi iau metode de precautie in prevenirea abuzului de risipa materiala feminina, doar ca, exact ca si la oras, sunt abandonati pentru o alta varianta masculina, cu un potential financiar mai ridicat. Eu, una, cam asta deduc din aceasta scrisoare autentic taraneasca:

“Draga Maria,

Sunt fericit sa te anunt ca m-am indragostit de tine incepand cu data de miercuri, 17 septembrie 2010.
Referitor la intalnirea noastra din 17 septembrie 2010 la ora 15.00, as dori sa ma vezi ca pe un viitor iubit. Idila noastra va trece printr-o perioada de proba de nu mai putin de trei luni si, depinzand de compatibilitatea dintre noi, va fi permanenta.
Bineinteles, pe parcursul perioadei de proba, in continuu vor fi cursuri despre mentinerea si dezvoltarea unei relatii si scheme de evaluare a relatiei pentru a promova de la iubit /iubita la sot /sotie. Cheltuielile pentru cafea si distractie vor fi initial impartite egal intre noi. Mai tarziu, pe seama performantelor tale, voi acoperi o parte mai mare a cheltuielilor.

Te rog sa imi raspunzi in termen de 30 zile de la data primirii acestei scrisori, in caz contrar, aceasta oferta va fi anulata fara preaviz si voi lua in considerare pe altcineva.
As fi fericit daca ai da mai departe aceasta scrisoare surorii tale, daca tu nu doresti sa beneficiezi de aceasta oferta.

Multumesc anticipat.
Al tau Victor

Raspuns:

Draga Victor,

Iti multumesc pentru consideratia de care dai dovada adresandu-mi aceasta oferta.

Sper ca vom avea o relatie viitoare, insa tocmai am incheiat selectia de oferte (am deja 5 oferte) si a fost ales Daniel. El e un baiat foarte dragut si asigura plata pe loc a cheltuielilor necesare intretinerii relatiei. Promit insa ca la primele semne de neseriozitate (neplata la termen) sau scaderea valorica si / sau numerica a serviciilor oferite voi organiza o noua selectie de oferte si voi lua in considerare si oferta ta.

Pana atunci sora mea ar fi fericita sa colaboreze cu tine.
Deocamdata a lui Daniel,

Maria ”

S-ar putea sa iti placa si...

Pin It

4 thoughts on “Scrisoare de dragoste rurala

  1. Am un citat preferat despre dragoste : “Oamenii iubesc fiecare in felul sau, sunt fericiti sau sufera, doresc sau se tem, dar putini dintre ei renunta sa-si mai caute “jumatatea” pentru ca marturisit sau nemarturisit, ea este un sens fundamental al devenirii si regasirii de sine.”

  2. …nu cred ca exista fata care sa nu fie materialista.Toate sunt la fel.”Fiecare femeie este o tarfa, in afara de mama si sora mea dar sa nu uitam ca si ele sunt femei” – Napoleon Bonaparte(1769 – 1821), mare om politic si militar francez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *