Scrisoare din penitenciar

M-a amuzat super tare o scrisoare trimisa de un puscarias prietenului sau aflat in libertate si metaforele folosite, precum si expresiile prin care detaliaza viata sa din parnaie, sunt de-a dreptul criminale. Ca sa nu mai zic de faptul ca omul nu e prost, veti vedea a gasit o varianta echitabila de a avea o viata de penitenciar rezonabila si lipsita de pericole.

Cred ca le-am czut cu tronc, chiar din prima sear a intrat la mine Costelu de la celula 1. Cu un pachet de margarin n mana dreapt mi-a zis c vrea s-mi sparg pufarina i sa-mi mping lutul la deal, c el e condamnat la 25 de ani pentru dublu asasinat, s-mi dau curul la vorbitor sa-mi planteze un brad n el.
n a doua sear i-a anunat vizita Ticu de la 41. Fr margarin i nebrbierit Un bdran. M-a mpins pe pat, manifestndu-i sincer dorina de a-mi sonda marmelada cu guzganul. Guzgan pe care mai nti trebuia s-l caut la gingii. Ca pentru el viaa nu mai nseamn nimic, c are de stat 20 de ani, pentru tlhrie cu viol.
Va dai seama ca i-am servit-o tot pe aia cu asasinatul triplu, cu sadism, 35 ani de prnaie. i guzganul lui Ticu s-a transformat brusc ntr-un hamster moale. Mi-am permis chiar s-l refuz cnd m-a rugat insistent s-i fac un tueu cu pixul.
i-ncetior ncet, lumea a aflat de fiorosul criminal de lng bud i toi m salutau lung i respectuos. Va dai ns seama c, de le ziceam adevrul, c sunt bgat pe ase luni c am downloadat de pe toreni dou episoade din Lassie se ntoarce, ajungeam curva penitenciarului i, vorba lor, mi se lrgea gura la borcan de nu mai puteam ine gemul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

S-ar putea sa iti placa si...

Pin It

One thought on “Scrisoare din penitenciar

Las un rspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat. Cmpurile necesare sunt marcate *

Poi folosi aceste etichete HTML i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>