Simeze de Marilena Murariu

Elena Ceausescu dezmatata, in atitudini provocatoare, demne de revistele de adulti, inconjurata de personaje binecunoscute ale vietii noastre politice de dupa 1989. Toate acestea se regasesc in socanta expozitie de pictura, intitulata ”Despre Elena in general”, a pictoritei Marilena Murariu(57 de ani), un artist cu un solid CV profesional, ce poate fi admirata la Galeria Simeza din Capitala.

Tablourile semnate de Marinela Murariu introduc privitorul intr-un univers straniu, al carui personaj central este fostul ”numar 2” al regimului comunist, Elena Ceausescu.

Ca o punte peste ani intre doua ”pornografii” morale se prezinta aceasta expozitie, iar cel mai socant tablou, ”Freci can-can”, o infatiseaza, de altfel, pe Elena Ceausescu dansand aproape despuiata un faimos dans frantuzesc, alaturi de alte Elene celebre ale istoriei noastre: Udrea, Basescu si Lupescu.

Sursa: Libertatea

Pin It

One thought on “Simeze de Marilena Murariu

  1. Expozitia este excelenta.Vezi ce a comentat Constantin Neculai Munteanu In revista 22 ” Europeni cu care ne mandrim Iliescu&Severin
    Felicitari pictoritei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *