Spaga pana si profesorilor?

Mi se pare foarte anormal ca baiatului meu din clasa a VI a sa i se ceara la scoala sa cumpere cadouri pentru profesori; nu ca nu as da, dar o fac din placere, ca vreau si consider ca persoana careia ii daruiesc merita! Daunazi i s-au reprosat elevilor din clasa sa ca, de Mos Craciun, nu au binevoit sa aduca atentii profesorilor si ca, acum, cu ocazia Martisorului, sa nu care cumva sa se mai repete asemenea isprava!! “M-am simtit jenata in cancelarie fata de profesori intrucat, cu ocazia sarbatorilor de iarna, ati fost singura clasa care nu a contribuit cu o felicitare sau o floare, ceva!!!”….zise diriginta!!! Si, li s-a spus pe fata, sa se revanseze de 1 Martie. Mai, frate, ori e scoala obligatorie si gratuit, ori trebuie sa aducem tribut profesorilor? Si, la gradinte e la fel…ti se strecoara subtil : “Nu ati trecut deloc pe la noi, cu o floare si cu un gand bun!”. Ce sa zic? Ii inteleg pe bugetarii din aceasta bransa ca sunt prost platiti, nemotivati si sictiriti de toate conditiile de munca, dar trebuie sa se faca placuti de catre copii pentru a fi recompensati din proprie initiativa pentru eforturile depuse si pentru educatia oferita, nu sa intinda mana si ei sa trateze in continuare elevii cu neimplicare si superficialitate!!!

S-ar putea sa iti placa si...

Pin It

3 thoughts on “Spaga pana si profesorilor?

  1. Este penibil modul in care profesorii – considerati in vremuri ancestrale un model de urmat, expresia intelectualului in viata de zi cu zi – au ajuns sa cerseasca si sa astepte cu sufletul la gura sarbatorile, sperand sa primeasca si altceva in afara de un buchet de flori…cred ca organizeaza si concursuri de genul ‘Profesorul cu cele mai super cadouri’, ‘100 de metri flori’, etc….penibil, ce pot sa zic…nu este o scuza faptul ca sunt salarii mici, ca sunt bugetari. Pana la urma, depinde de ce principii ai si de modul in care te respecti pe tine si pe cei pe care ar trebui sa ii educi. RUSINE ACESTOR PROFESORI!!!!!!

  2. La ce educatie avem in Romania, la ce sa ne asteptam de la bietii profesori prost platiti. Din pacate situatia in invatamant e critica, noi romanii nu prea mai avem invatamant. E nevoie de o ‘curatenie de primavara’ printre profesori si acest sistem prafuit. Faptul ca au loc asementea intamplari in scoli nu face decat sa imi confirme ideile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *