Taxi Gratuit in Bucuresti

Un bucurestean in varsta de 23 de ani a iniţiat un serviciu de taximetrie gratuit, în Bucuresti. Alex Bobes este un tanar in varsta de 23 de ani ce lucreaza in domeniul IT si care a initiat, alaturi de partenerul sau, un serviciu de taximetrie de urgenta.

Proiectul se adreseaza celor care au urgente si trebuie sa ajunga la o anumita destinatie, un spital, se adreseaza batranilor, celor cu venituri modeste si cu probleme de sanatate, etc.

taxi_02_86f14bcf5b_2db74165b9-730x341Ideea de afacere a lui Alex a pornit de la dorinta de a ajuta oamenii benevol. In prezent serviciul este disponibil in sectoarele 2 şi 3, unde opereaza 2 masini. Toate costurile sunt suportate de cei doi initiatori.

Alex si partenerul sau au o serie de intrebari pentru cei care solicită taxiul, pentru a evita surprizele neplacute.

“Acceptam urgente de bun simţ; de exemplu, persoane in varsta cu probleme de sanatate, oameni cu probleme locomotorii sau persoane care si-au pierdut portofelul, cum am si avut un caz in Sectorul 3.”

Au dat liber la comenzi la mijlocul lunii aprilie si spun ca, pana acum, au avut circa 30 de cereri. Au fost si inca sunt clienti reticenti si si-au mai luat si cateva tepe, cand au venit dupa cate o comanda si nu era nimeni acolo. Tanarul spune ca va continua actiunea si spera sa se extinda in tot Bucurestiul.

Ce sa zic? Bravo lor!

Sursa: Apropo.ro

Pin It

2 thoughts on “Taxi Gratuit in Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *