Ma intreb……Suntem in Europa?

Anunturi gen:

“Vand rochie de ocazie tip baby- doll culoare bej cu fundita neagra,,,noua,,, marimea 36-38,,,pret.160 Ron,,,”

“Donez plaman sau rinichi; bun, foarte sanatos… pt. o persoana generoasa. Informatii: grupa AII, nefumator, nealcoolic, fost sportiv. Rog seriozitate.”

“Vand chiuveta cu picurator pe dreapta, are baterie de inox, suportii de fixare pe perete si este in stare buna estetica pret 100 lei.

gasesti intr-un numar vertiginos crescator pe site-urile de aunturi gratuite si constientizezi disperarea romanilor de a gasi un mod de supravietuire sau de a produce un mic venit suplimentar. Fie ca e vorba de o haina ce nu o mai foloseste sau se poate lipsi de ea ori de o ustensila neutilizabila pentru moment, ca sa nu mai spun de donarea unui organ ce poate subrezi starea de sanatate, un lucru e cert…romanul este dispus sa faca din ce in ce mai multe compromisuri pentru o bucata de paine. Saracia il impinge pe om sa renunte la demnitate, la amintiri sau la sanatate in favoarea unui ban in plus ce poate sa ii asigure d’ale gurii sau achitarea datoriilor la intretinere.

Vezi si la colt de strada cate un batran cu 10 carti vechi, intinse alaturi de o pereche de manusi si o palarie demodata, ce spera sa-si cumpere pana spre seara o bucata de branza si o paine pe care sa le manance la cina. Poti vedea in ochii sai inlacrimati parerea de rau pentru renuntarea la averea de suflet(amintiri pretioase), dar si licarul de bucurie in momentul in care ii intinzi 5 lei pentru cartea de Agatha Christie si constientizezi cat de norocos esti ca poti face un om fericit printr-u gest marunt.

Ma intreb……Suntem in Europa? Stai sa ma uit inca o data pe harta, nu sunt sigur!

S-ar putea sa iti placa si...

Pin It

One thought on “Ma intreb……Suntem in Europa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *